Drawings
Nu har jag köpt flygbiljett till Kina, en veckas arbete hos Michael Johansson i Bejing. Som sällskap ska jag åka med en ung kille som också ska hälsa på i familjen och det tycker vi ska bli så spännande. Att åka till Kina tillsammans.
Så nu har Conversation China startat på riktigt!

Veckan fylld av skola, möten, föräldraträffar och mentorskap. Min ny "strukturerade" tillvaro har trätt in! Några soliga dagar, en helg i ateljen med ominstallation efter datorkrach. Några målningar på gång, en påbörjad storyline och medverkan i Jeffrey Thompsons project i ART FORUM. Förberedelser i ateljén på Dunkers och sen helgarbete i min egen ateljé.

Ett trevligt möte blev det på Dunkers i går. Där jag sitter på mitt kontor, ser jag plötsligt ett välkännt ansikte gå förbi. Sprang efter och där drog Jörgen och Per på en vagn med massor av spånskivor som skulle någonstans. Sedan dök Niklas upp.
Några år sen sist och kramar. De jobbar med att bygga utställningar här på Dunkers och runt om i Sverige, Skåne och Danmark. Är mycket bra på att göra utställningar möjliga och är själva duktiga konstnärer.
Vi skulle fikat, men då dök det upp ett möte. Helt överrumplad, det kändes kul att träffas!


Comments

Cajale Cazazo said…
muy bueno lo que hacen!! vi las fotos nada mas! je pero muy bueno!! very good!!
Lite om mig! said…
Thank you very much, I can se that you working with music. I have not install my loud-speaker yet. But soon I going to listen! Hawe a nice day! Chao from Gertrud